Job Lizard is in 2016 opgezet door Bé Heeres.

Door te zoeken naar samenwerking, creatieve oplossingen en mogelijkheden waar anderen die niet meer zien, onderscheidt Job Lizard zich van andere bedrijven. Daarbij is job Lizard veelkleurig, actief, snel, doelgericht en veelzijdig.

Op deze manier begeleidt en ondersteunt Job Lizard naar  nieuw perspectief

Joblizard

begeleidt naar nieuw perspectief
Persoonlijke benadering – Oprechte interesse – Uitgaan van kwaliteiten en wensen – Duidelijkheid en betrokkenheid – Goede match tussen werkgever en werknemer -Duurzame oplossingen – Samenwerken – Respect

Bé Heeres

Ik stel me graag aan je voor...

Ik werk sinds 2006 met mensen met een Wajong-, een ziektewet-, een WIA-, een IVA- of een Bijstandsuitkering.

Van oorsprong ben ik Tropisch Landbouwkundige. Ik heb met mijn gezin 5 jaar in West Afrika gewoond en gewerkt. Ik heb daar geleerd om oplossingen te zoeken waar die niet snel te vinden te zijn en erop te vertrouwen dat er altijd mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij terugkomst in Nederland ben ik als projectmanager voor de Noordelijke Land- en Tuinbouw Organisatie en als medewerker bij het Centraal Opvang Asielzoekers gaan werken.

Na een studie Psychologie ben ik in 2006 gestart als jobcoach. Wat ik erg leuk vind aan dit werk is het opzetten van een goed contact met de cliënt en het zoeken van de juiste match tussen deze en een potentiële werkgever, zodat beide zoveel mogelijk profijt kunnen hebben van de samenwerking. Via Quality Coaching en Baanplus ben ik sinds april 2016 begonnen met Job Lizard. Met mijn netwerk en mijn manier van werken kan ik voor cliënten, werkgevers en werknemers van meerwaarde zijn!

Graag stel ik me in een persoonlijk gesprek verder aan je voor!

hier doorklik naar email en telefoonnummer Bé b.heeres@joblizard.nl 06-10355773

Laila van Dijk

Even voorstellen…

Mijn naam is Laila van Dijk. Na afronding van mijn studie Personeel en Arbeid in 1998 ben ik gaan werken als arbeidsbemiddelaar bij de projectorganisatie Maatwerk.

Na 2 jaar ben ik verhuisd naar Groningen en als Werkadviseur van start gegaan bij re-integratiebedrijf AGENS. Ik voerde hier opdrachten uit voor UWV en Gemeenten en gaf begeleiding aan mensen met een WW-, WAO- en WWBuitkering. Vervolgens heb ik gedurende 5 jaar voor diverse Gemeenten gewerkt als Jobhunter/Re-integratiecoach waar ik mijn eigen methodiek heb ontwikkeld. Ik geloof sterk in een intensieve individuele begeleiding naar werk. Mijn aanpak is niet alleen faciliterend maar vooral uitvoerend.

Vanaf 2013 heb ik gedurende 3 jaar voor WSW bedrijf Ability gewerkt en uitvoering gegeven aan de Participatiewet door middel van het detacheren van medewerkers naar het reguliere werkveld. Naast mijn baan in loondienst voer ik ook als zelfstandige outplacement- en re-integratieopdrachten uit. Joblizard is voor mij een prettige samenwerkingspartner met dezelfde filosofie wanneer het gaat om persoonlijke aandacht.

Joblizard heeft het aspirant keurmerk van Blik op Werk aangevraagd. Met het Keurmerk wil Blik op Werk een duurzame bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de markt. Het Keurmerk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de werkzaamheden. Cliënten, klanten, werknemers, cursisten of kandidaten (kortweg: klanten) en opdrachtgevers kunnen aan de hand van het Keurmerk bewuster kiezen met welke dienstverleners zij contracten afsluiten, want dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk onderscheiden zich van bedrijven zonder Keurmerk.

Referenties

Yuli A Hoekstra

Mijn naam is Yuli A Hoekstra en ik heb Bé Heeres als job coach. Dit bevalt mij uitstekend! Er wordt begripvol geluisterd en zaken worden direct ingang gezet en geregeld. Daarbij wordt er goed gekeken naar jou als persoon en wordt er passend werk gezocht. Ik ben zeer tevreden over de coaching van Bé en adviseer hem aan iedereen die een jobcoach nodig heeft.

Yuli A Hoekstra

Mijn ervaring met JobLizard is erg positief! Er is ruimte voor je verhaal, wensen en op basis daarvan wordt gekeken welke stappen er ondernomen kunnen worden om te bereiken wat jij wilt. Geen gepush maar begrip en persoonlijke aandacht. Het traject heeft mij persoonlijk ontzettend veel goeds gebracht en een enorme boost gegeven aan mijn ontwikkeling. Daarnaast kreeg ik door de begeleiding het stukje vertrouwen in mezelf dat ik nodig had. Dit resulteerde in een baan die perfect bij mij past en waar ik mij verder kon ontwikkelen. Ik was en ben werkelijk verbaasd over waar ik nu sta in vergelijking met toen ik het traject bij JobLizard begon.

Joblizard is specialist in het begeleiden van mensen met psychische problemen, met een autisme spectrum stoornis, leerproblemen, niet-Nederlandse achtergrond

en mensen die moeite hebben met het vinden van een plek op de arbeidsmarkt.